Subsidie


b2b.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Subsidie
Elsevier SubsidieTotaal
Elsevier SubsidieTotaal is de meest complete website over subsidies, projectfinanciering en fondsen. Bedrijven, overheden en subsidieadviseurs vinden hier hun subsidie-informatie. De site bevat circa 2.000 direct te gebruiken regelingen: de grootste database met subsidiemogelijkheden in Nederland. Elsevier Subsdie Totaal verleeent toegang tot fondsen, provinciale nationale en Europese regelingen. Naast complete en actuele informatie biedt Elsevier SubsidieTotaal ook een dagelijkse e-brief met het laatste nieuws.
http://www.subsidietotaal.nl/

Mileuloket
Het milieuloket biedt informatie op hoofdlijnen over 'het milieu'. het bevat informatie over onderwerpen als het broeikaseffect en genetische manipulatie. daarnaast vindt u ook tips over bijvoorbeeld afval, doe-het-zelven en wasmiddelen. met de subsidiewijzer vindt u snel de weg in de nederlandse milieusubsidies.
http://www.milieuloket.nl/

SenterNovem
Over SenterNovem Een vitale samenleving. Daaraan levert SenterNovem een bijdrage door het bevorderen van duurzaamheid en innovatie. Waar welvaart en welzijn in evenwicht zijn voor deze en volgende generaties. Door steeds grenzen te verleggen met ideeŽn, kennis en producten. In opdracht van de overheid ondersteunt SenterNovem initiatieven die duurzaamheid stimuleren. Uw organisatie kan daarvan profiteren, onder meer door subsidies voor energiebesparende maatregelen, milieuzorg of nieuwe, risicovolle technologie. Hoe werkt het? SenterNovem slaat een brug tussen rijksoverheid en bedrijven. We werken samen met vrijwel alle maatschappelijke sectoren: industrie, agrarische sector, dienstensector, detailhandel, maar ook bijvoorbeeld onderwijs en zorg. Ook kennisinstituten en lokale overheden kunnen bij ons terecht. De diensten die wij bieden: Adviseren Netwerken Informeren SubsidiŽren
http://www.senternovem.nl/senternovem/

Subsidieshop
Bedrijvenloket - de overheid voor ondernemers.
http://www.subsidieshop.nl/

Voorlichtingscentrum Overheidsbijdragen
Het voorlichtingscentrum overheidsbijdragen geeft voorlichting over overheidsbijdragen.
http://www.voorlichtingscentrum.com/

subsidiegids Milieu, Toerisme en Recreatie
Zoeken in de database FinanciŽle regelingen en subsidies. Onze database bevat ruim 250 subsidies en regelingen op het gebied van milieu, toerisme en recreatie. Het zoeken in ons bestand op Internet is gratis.
http://www.kicrecreatie.agro.nl/kicfinan.nsf/webnav

Door B. Stenveld i.s.m. startze.nl
Er staan 6 links op deze pagina.

Privacybeleid